30 Mayıs 2014 Cuma

BAŞLARKEN

Yeni dönemde bu blogda özellikle mesleğim olan sigortacılık konusundaki gelişmelerle ilgili düşüncelerimi Türkiye ve dünyada işletme yönetimi konusundaki gelişmeleri paylaşırken diğer yandan gördüğüm, gezdiğim yerleri, benim için çok önemli olan lezzet arayışlarındaki başarılı örnekleri kayıt altına almayı düşündüm.

Dolaysı ile bu blog, işhayatını takip ederken aynı zamanda hayatı da ıskalamadan güzellikleri paylaşma düşüncesi ile oluştu.

Umarım sürekli bir biçimde kullanılan, paylaşılan bir platform olur…

Cemal Ererdi

15 yorum:

  1. Sn Genel Müdürüm, başarılı çalışmalarınızın takipçisiyiz. Paylaşımlarınızdan faydalanacağımız konusunda inancım tam. Hayırlı olsun,

    YanıtlaSil
  2. Cemal bey blogunuz hayırlı olsun. Sektördeki gelişmeleri sizin düşünce ve paylaşımlarınız dan izlemek ve sektörün duayeni olarak çalışmalarınızdan feyz almak, benim için önemli. Yorumlarınız ve çalışmalarınız bize ışık olacaktır.Sıkı takipçilerinizden olacağımı biliyorum.Şimdiden her şey için teşekkürler. Canan Gözeten

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. 2004 Axa Oyak çıkışlıyım. Şimdi Kıbrıs'tayım..Sayfanızı görünce sevindim Hayırlı olsun...Kerime Doğal

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Cemal bey,
    1997 yılında ilk işe başladığımda bu mesleği zevkle yapmayı sizden öğrendim. Sayfayı görünce de sizden daha fazla öğreneceklerim olduğunu fark ettim. Hayırlı olsun Ebru Tırpancı ( Vardarlı )

    YanıtlaSil
  6. Yeni nesil sigortacı olan ben tecrübelerinizi ve bilgi birikiminizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Blogunuz hayırlı olsun ,yazılarınızı sürekli takip edeceğim.
    Tuğçe Gülcüler

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Tuğçe teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. Cemal Bey, yazılarınızı sektöre ve bizlere ışık tutacaktır. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Cemal Bey ,dinlemesini en sevdiğim insanların başında geliyorsunuz blog düşünceniz beni ziyadesiyle memnun etti .Yakından takip edeceğim Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Volkan bey,iyi görüşlerinize teşekkürler

      Sil
  10. Cemal Bey merhaba,

    Doğrusu bloğunuzu yeni keşfettim ve Risk Yönetimi ve Sigortacılık kitabından sonra bir de böyle bir bloğun gelmesi, sektörün genç sayılabilecek bir temsilcisi olarak beni çok sevindirdi. Biraz sipariş gibi olacak ama en kısa sürede "Gençlere Tavsiyelerim" ve "Dünyada Sigorta Aracılarının Durumu" ile ilgili iki yazı beklediğimizi belirterek, bloğunuzun hayırlı olmasını diliyorum.

    YanıtlaSil